Krav Maga

Beheerst
Alert
Weerbaar

Een zelfverdedigingssysteem dat zich focust op praktische tactieken en strategieën om jezelf en anderen te beschermen of in veiligheid te brengen. Je leert hierin met (fysieke) dreigingen om te gaan, gevaarlijke gedragingen te herkennen en aanvallen te weren of te mijden.

Het systeem

Krav Maga is geen sport. Er zijn ook geen regels of wedstrijden. Het gaat erom dat je gevaarlijke of dreigende situaties en aanvallen leert herkennen, voorkomen, op te lossen of tegen te gaan. Dit in elke omgeving of omstandigheid. Je leert om te gaan met verbale en fysieke geweld, waarbij wapens zoals messen, knuppels of vuurwapens als middel tegen je gebruikt kunnen worden. Onder gecontroleerde agressie en assertiviteit leer je jezelf of derden te verdedigen en te beschermen .

Bij Solid Mentality staat
persoonlijke aandacht
en ontwikkeling centraal

Om deze reden verzorgt Solid Mentality privélessen en small group trainingen

Tijdens de lessen werk je aan mentale, conditionele en tactische vaardigheden. Je gaat aan de slag met onder andere trap- & stootvaardigheden. Hiernaast leer je jouw stem te gebruiken om duidelijke grenzen aan te geven, duidelijke instructies te geven of anderen te alarmeren. Ook leer je te dealen met situaties waarbij je wordt vastgepakt, geduwd of zelfs verwurgd. Dit in situaties waarbij je ligt, zit, staat of jezelf in een beperkte omgeving begeeft.

Het niveau en intensiteit van de lessen zijn opgebouwd vanuit een doordachte en beproeft curriculum van Krav Maga Global. Hierdoor zijn de lessen voor vrijwel iedereen te volgen.

Solid Mentality werkt samen Krav Maga Union (KMU). Wil je reguliere Krav Maga lessen in grotere groepen voor jeugd of volwassenen volgen? Bekijk het aanbod van Krav Maga Union en kies een trainingslocatie bij jou in de buurt.

BASICS

€155,-

In deze module leer je basisprincipes van Krav Maga. Hierin gaat het om 'Being safe & Getting safe'.

Je gaat onder andere aan de slag met stoot- en traptechnieken, het werken met tijdlijnen en het 'scannen' van je omgeving. Je leert o.a. basisverdedigingen tegen mesaanvallen en -bedreigingen. Ook ga je oefenen met je houding-, stem- & taalgebruik om escalatie zoveel mogelijk te voorkomen.

We sluiten de module af met een 'multiple opponent drill'; een oefening, waarin je basisprincipes leert hoe je jezelf positioneert tegenover meerdere tegenstanders.

MINDSET

€180,-

Je hebt de BASICS-module (meerdere malen) gevolgd, of hebt al enige ervaring met vecht- & verdedigingssystemen.

In de MINDSET-module gaan we meer in op (de-)escalatie, waar je gaat oefenen op het schakelen in agressie niveaus en het reflecteren op eigen handelen. Ook maak je kennis met basisprincipes uit 'third party protection' (het beschermen van derden).

De module eindigt met een simulatie-oefening, waarin je het geleerde voor jezelf in de praktijk brengt.


CLAIM HIER JE TRAININGSPLEK!

Privé lessen

Trainingen op maat

100% persoonlijke aandacht

Ruimte om eigen thema’s in te brengen

Prijzen inclusief 21% Btw

Tarieven

1 persoon

€85,-

2 personen

€47,50

per persoon

3-4 personen

€45,-

per persoon